Zijn EPS-korrels uniek?

Er zijn verschillende manieren om een kruipruimte te isoleren. Denk aan schelpen, glaswol en aan het aanbrengen van PUR aan de onderkant van de vloer. Waarom zou u moeten kiezen voor EPS-korrels? Is het isoleren van uw kruipruimte met EPS-korrels zo'n unieke methode? Het antwoord is simpel: Ja! En wel hierom:

  • EPS-korrels hebben als enige een zogeheten gesloten celstructuur. Hierdoor reageren ze niet met andere stoffen in de omgeving en blijft het milieu vrij van schadelijke stoffen. Doordat de korrels niet reageren met andere stoffen, blijft de werking van de piepschuimkorrels gegarendeerd. Tot wel 50 jaar lang!
  • In vochtige of vuile omgevingen blijven EPS-korrels gewoon trouw hun isolerende werk doen. Uit gedegen onderzoeken blijkt dat EPS het enige product is dat deze werking garandeert.
  • EPS-korrels voldoen vanzelfsprekend aan alle moderne bouw- en isolatie-eisen. Daarom worden ze veelvuldig gebruikt bij nieuwbouw en dus ook bij na-isolatie. 
  • EPS-korrels blijven dicht bij de bron van het probleem. Anders dan andere soorten kruipruimte isolatie, worden de EPS korrels los aangebracht in de kruipruimte. De korrels blijven vervolgens drijven op het water wat in de kruipruimte aanwezig is. Hoe hoog het water ook staat, de EPS-korrels zitten er direct bovenop!
  • Piepschuimkorrels zijn gemakkelijk aan te brengen. Een kruipruimte isoleren kan op diverse manieren, maar het aanbrengen van EPS-korrels is eenvoudig en daarmee vaak een van de goedkoopste manieren om uw vloer te isoleren.

Deze kenmerken leveren een aantal belangrijke voordelen op. De voordelen van EPS-korrels hebben we voor u op een rijtje gezet. Benieuwd? Lees hier meer over de voordelen van EPS-korrels.

Meer weten of een offerte aanvragen?

Kruipruimte Isolatie Holland is als isolatie specialist dagelijks actief met het aanbrengen van EPS-korrels in kruipruimtes. Met ons professionele materiaal en enthousiaste medewerkers kunnen we ook u helpen met een duurzame kruipruimte isolatie. Wilt u meer weten over het aanbrengen van EPS korrels in uw kruipruimte? Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • * velden zijn verplicht.