EPS-korrels blazen

Speciaal blaassysteem

We brengen onze EPS-korrels aan met een speciaal blaassysteem. Dit systeem kan zo’n 250 vierkante meter aan korrels per dag verdelen. Deze worden verspreid over de ruimte, ook op de plekken waar u normaliter moeilijk bij komt. We leveren altijd precies op maat, zodat er geen restafval overblijft. Hierdoor kunnen we ook voordeliger leveren.

Op grote afstand van de locatie

Kruipruimte Isolatie Holland kan de blaasunits op wel 70 meter van uw woning of bedrijfspand plaatsen, zodat u zo weinig mogelijk hinder ondervindt. Onze leidingen worden tot in de kruipruimte aangesloten en blazen de EPS-korrels in de kruipruimte. De vloeren en wanden worden afgedekt om beschadiging te voorkomen.

Dikke laag

Onze blaassysteem brengt doorgaans een laag EPS-korrels van 35 tot 40 centimeter dik aan, afhankelijk van de hoogte van de kruipruimte en de gewenste RC-waarde. Om te kunnen garanderen dat het werkt, wordt iedere vierkante centimeter oppervlakte van uw kruipruimte bedekt met EPS-korrels.

Meestal via het kruipluik

Denkt u misschien dat het erg ingewikkeld is om de kruipruimte te bereiken? Dat valt reuze mee! De meeste huizen beschikken over een kruipluik zodat we gemakkelijk bij de kruipruimte kunnen komen. Het is niet ondenkbaar dat daarin een laag water staat. Ook dan kunnen we gewoon de EPS-korrels aanbrengen. Doordat ze blijven drijven op water, doen ze gewoon hun werk.

Meer weten of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • * velden zijn verplicht.